helsingin sanomat

voi vittu tänään oli taas vammanen juttu hesarissa. eipä olekkaan ollut näitä pitkään aikaan mutta vielä ne jaksaa. oli oikein erikoislääkäreitä kommentoimassa ja esittämässä asiantuntemattomuuttaan.

siinä oli kyllä varmasti paljonki totta ja tutkittua faktaa, mutta yleistykset olivat taas aikamoisia. jos jotkut värivalmistajat eivät välitä mistä ne niitä litkujansa kyhää niin näin ei ole kaikkien valmistajien kohdalla.

en voi puhua muiden tatuoijien puolesta mutta itse en käytä myrkyllisiä värejä ja mun käyttämistä väreistä ei löydy näitä metalleja ja myrkkyjä. tarkastin heti noi laboratoriotulokset ja eipä löytynyt saksalaisten eu-tutkimuksissa yhtään niistä koboltista ja muista roinista mitä lääkärien mukaan tietyissä väreissä on. löytyy tutkimustulokset kaikista minun käyttämien värien kaikista ainesosista, jos jotain kiinnostaa.

artikkelissa sanottiin myös joidenkin harmaiden aiheuttavan keuhkosairauksia. tähän on pakko todeta että suurinosa tatuoijista ketkä tekevät mustaharmaakuvia ohentavat harmaansävynsä laittamalla vettä perus mustan sekaan. eli miten mustaan tulee steriilivedellä keuhkosairautta? näin maalaisjärjellä kuulostaa todella kummalliselta, ja jännä juttu jos ei kaikkiin ihmisiin sitten tule sitä vettä juodessaan.toinen harmaan tekotapa on laittaa valkoista mustan kanssa sekaisin. tässäkin valkoinen on se joka tekee siitä erilaista pelkkään mustaan verrattuna ja jos käyttää jonkun paskanvalmistajan värejä niin sillon on kyllä varmaankin mahdollista olla myrkyllistä harmaata, siis jos se valkoinen on sitä paskaa, tai sitten valmiiksi sekoitettu harmaa jossai on mustaa ja valkoista. veden ja mustan sekoitus on se tapa mitä käytetään 99.9%:ssa “mustaharmaa tyylissä”

eli kaikki naiset eivät ole huoria, papit pedofiilejä ja tatuointivärit myrkyllisiä, vaikka jotkut näistä ovatkin. lääkärit tutustukoon faktoihin ennen kuin esiintyvät missään mediassa.

suomessa on totuttu olemaan kyseenalaistamatta mitään mikä päätyy painoon ellei se ole jossai läävä iltapäivälehdissä. jos asialla on vielä oikein erikoislääkäri niin huhhuh.. ei voi todellakaan olla väärässä.

vituttaa taas aika paljon

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to helsingin sanomat

  1. Marcys says:

    voi luoja. empä moista julkaisua nähnyt, mutta aikas raakaa meisinkiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s